Otkrijte Bali 5.8: Nova era izvrsnosti

Bali 5.8 dokaz je inovacije, luksuza i neusporedivih performansi jedrenja, izrađen za one koji traže najbolje od svojih morskih avantura. Dizajniran od strane renomirane tvrtke Bali Catamarans, novi Bali 5.8 redefinira očekivanja svojim iznimnim rasporedom, vrhunskom udobnošću, postavljajući novi standard u svijetu katamarana za jedrenje.

Elegancija i izvedba

U središtu dizajna Bali 5.8 je predanost besprijekornom unutarnjem i vanjskom životu, nudeći prostrane životne prostore koji spajaju najbolju udobnost i funkcionalnost. S opcijama u rasponu od 3 do 6 kabina, svaki je raspored pomno dizajniran kako bi zadovoljio različite potrebe nautičara i gostiju, osiguravajući privatnost, opuštanje i svestranost bilo da krećete na obiteljski odmor, zabavljate goste ili isplovljavate na brodu luksuzni charter.

Inovativni dizajn za luksuzan život

Bali 5.8 ima otvoreni salon koji se bez napora integrira s kokpitom i prednjom palubom, zahvaljujući svom revolucionarnom sustavu nagibnih vrata. Ovaj jedinstveni dizajn poziva van, stvarajući ekspanzivno zajedničko područje koje je savršeno za druženje, objedovanje ili jednostavno uživanje u panoramskom pogledu na ocean. Pramčana paluba, sa svojim opuštajućim prostorom za sunčanje i stolom za 8 ljudi, nudi nenadmašan prostor za opuštanje i uživanje u morskom povjetarcu.

Vrhunske značajke

Opremljen najsuvremenijm sustavima, Bali 5.8 osigurava glatka i sigurna putovanja preko mora. Njegova impresivna površina jedara, uravnotežen i stabilan dizajna katamarana, obećava uzbudljive performanse pod jedrima ili motorom. Energetska učinkovitost također je ključni fokus, s opcijama za solarne panele i druge ekološke značajke kako bi se smanjio vaš utjecaj na okoliš dok bi se maksimizirao vaš užitak na vodi.

Vaš vlastiti plutajući raj

Unutrašnjost Bali 5.8 utočište je luksuza i udobnosti, a svaka kabina nudi dovoljno prostora, prirodnog svjetla i privatnosti. Visokokvalitetne završne obrade i materijali korišteni su u cijelom prostoru, od prostrane kuhinje opremljene modernim aparatima do elegantne blagovaonice i udobnog salona. Svaki detalj je uzet u obzir kako bi se stvorila topla i primamljiva atmosfera koja se osjeća kao kod kuće.

Spremni za avanturu

Bilo da istražujete udaljene otoke, krstarite Mediteranom ili uživate u tišini otvorenog oceana, Bali 5.8 vaš je savršen suputnik za nezaboravna iskustva jedrenja. Svojom neusporedivom kombinacijom udobnosti, performansi i luksuza, Bali 5.8 vas poziva da otkrijete užitak jedrenja na način koji samo Bali katamarani mogu ponuditi.

Doživite vrhunac jedriličarskog luksuza s Bali 5.8 – gdje svako putovanje postaje nezaboravna avantura.

Tehnički podaci

Jedinstvene značajke
Ukupna duljina 17.65 m
Duljina trupa 19.96 m
Širina 9.06 m
Gaz 1.47 m
Težina 24.90 t
Standardni motor 2 x 80 hp KS
Motor 1 2 x 115 hp KS
Tank goriva 1200 l
Spremnik za vodu 1320 l
Hladnjak + zamrzivač 634 l
CE certifikat A - Ocean
Projektant Xavier Faÿ
Unutarnji dizajn PIATON BERCAULT YACHT DESIGN
5.8
5.8
5.8
5.8
5.8
5.8
5.8
5.8
5.8

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit