Zamišljen od Oliviera Poncina, a dizajniran od strane tvrtke Lasta Design, novi katamaran BALI Catspace Motoryacht objedinjuje sve najnovije inovacije u krstarenju. Oblik trupa i palube daju joj izvrsne pomorske osobine i čine izuzetno lako kretanje od palube na pramcu sa svojim ogromnim prostorom za opuštanje do vrlo velike platforme na krmi sa klupom i ormarićima. Pristup do mosta sa svake strane je jednostavan i siguran. U ovom vrhunskom prostoru,sve je dizajnirano za udobnost: kokpit, koji pruža pogled od 360 °, obložen je udobnim sjedalima na klupi, kao i središnji prostor sa stolom i kuhinjom prije opuštanja na velikim sunčalištem.

Vaš odabir motora (od 2 × 150 do 2 x 250hp Yanmar) odredit će vaš program plovidbe. Bez obzira što odaberete, prioritet je domet, s do 1400 litara goriva i 700 litara vode ... ne mogu svi reći isto na svojoj jahti od 40 stopa! I kao i uvijek, kvaliteta izrade, sigurnost i performanse koje biste očekivali od Catana Grupe.

Tehnički podaci

Jedinstvene značajke
Ukupna duljina 12.86 m
Širina 6.59 m
Gaz 0.89 m
Težina 10.70 t
Max. težina 15.10 t
Standardni motor 2 X 150 KS
Motor 1 2 X 250 KS
Tank goriva 1400 l
Spremnik za vodu 700 l
Hladnjak + zamrzivač 265 l
Koncept O. PONCIN
Projektant Lasta design studio
Unutarnji dizajn Lasta design studio
Bali Catspace MY
Bali Catspace MY
Bali Catspace MY
Bali Catspace MY

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit