Dizajniran od strane Xaviera Faya i Catana grupe, BALI 4.3 je revolucionaran i donosi sve prednosti modela BALI 4.5 Open Space. BALi 4.3 odabran je za brod godine od strane poznatog američkog časopisa „SAIL“. Nagrađen je uslijed hrabrosti i inovativnosti relativno mlade marke BALI. Veliki vanjski i unutarnji prostori za boravak, elegantan dizajn, panoramski pogled, prednji prozor koji se u cijelosti otvara, prednji kokpit sa sunčalištem, bogata oprema i razina autonomije jedinstveni su u klasi. Sigurnost i performanse su na razini kakvu očekujete od Catana katamarana.

Inovacija: loft s panoramskim pogledom na more
BALI 4.3 je okarakteriziran zajedničkim prostorom kokpita i salona gdje se u jednoj razini nalazi 30 m²  otvorenog prostora bez pregrada, zatvoren sa velikim staklenim vratima koja se mogu u cijelosti podignuti pomoću električnih podizača. Time se u tren oka udobni salon pretvara u terasu s pogledom na more…

Opuštanje: veliki vanjski prostori za boravak

Prednji kokpit s prostorom za sjedenje i stolovima te velikim prostorom za sunčanje (18 m²) umjesto uobičajene mreže.  

Dodatni prostor za opuštanje sa sunčalištem na krovu. 

Udobnost: Boravak u kabini je kao boravak na otvorenom
Kao i kod modela BALI 4.5,  BALI 4.3 Loft u unutrašnjosti ima iznimnu količini dnevnog svjetla. Veliki prozori koji se otvaraju pružaju nenadmašnu količinu svježeg zraka u salonu kao i panoramski pogled. I brojni prozoru na trupu pružaju obilje prirodne ventilacije.

Njegova tehnička oprema zadovoljit će i zahtjevnije jedriličare, a i najzahtjevnije kuhare. U prednjem dijelu salona nalazi se suvremena i u potpunosti opremljena kuhinja koja omogućava kuhanje uz pogled na more!

Praktičnost: Jedinstvena autonomija za katamaran od 43 stope

Sa spremnicima vode od 800 litara i goriva od 800 litara, američkim tipom hladnjaka od 615 l s ledomatom i dispenzerom za ohlađenu vodu, akumulatorima od 720 Ah, dva crna tanka od 60 litara, najsuvremenijom kuhinjom i malom težinom od 11 t, BALI 4.3 će vas povesti dalje nego što ste ikad mogli zamisliti.

Tehnički podaci

Jedinstvene značajke
Godina izgradnje 2018
Kabine 4 + 2
Heads 4
Snaga motora 2 x 55.0 KS
Ukupna duljina 13.20 m
Duljina vodne linije 12.70 m
Širina 7.12 m
Gaz 1.20 m
Težina 11.30 t
Max. težina 15.50 t
Površina jedara u vjetar 92.10 m2
Main sail 54.60 m2
Samopreletni flok 37.20 m2
Tank goriva 800 l
Spremnik za vodu 800 l
Koncept Olivier PONCIN
Projektant Xavier FAŸ
Unutarnji dizajn Hervé COUEDEL
Bali 4.3 loft
Bali 4.3 loft
Bali 4.3 loft
Bali 4.3 loft
Bali 4.3 loft
Bali 4.3 loft

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit