Zašto odabrati nas

Kao službeni zastupnik Bali katamarana za Hrvatsku i Sloveniju te jedna od vodećih nautičarskih tvrtki na Jadranu, nastojimo svakom klijentu pružiti – Yachting at its best. Zato smo ponosni što predstavljamo Bali katamarane, prepoznate kao najinovativniji brend katamarana na tržištu, sa svojim jedinstvenim i inventivnim Open Space konceptom.

Svakom klijentu nudimo iskustvo od preko 15 godina i više 300 prodanih i puštenih u rad jahti. Bilo da ste u potrazi za katamaranom za privatnu upotrebu ili ako razmišljate o našem Bali World Charter Managementu - nudimo mu pravo rješenje i vrstu vlasništva koja će odgovarati vašim potrebama.

„Bilo da kupujete plovilo ili ga iznajmljujete, sigurni smo da će naš tim ispuniti vaša očekivanja i omogućiti vam da uživate u katamaranu na najbolji mogući način.“

Imamo privilegiju našim klijentima ponuditi mogućnost usporedbe ili iznajmljivanja svakog modela Bali katamarana na istoj lokaciji. Naša Bali charter flota jedna je od najvećih na svijetu, sa svakim modelom u liniji, od Bali Catspace pa sve do Bali 5.4. S opcijom Try & Buy dodajemo još više pogodnosti u proces kupnje.

Our Team

Naš iskusni Bali prodajni tim pomoći će vam pri odabiru katamarana koji najbolje odgovara vašem stilu života i potrebama. Savjetovat će vam pri odabiru načina financiranja i dogovoriti povoljne uvjete kod partnerskih leasing tvrtki. Uz to će vam pružiti sve potrebne informacije o Bali Yachting World charter management programu ukoliko odlučite prihodima iz chartera financirati vlasništvo plovila i ostvarivati dodatne prihode.

Naš sposobni Croatia Yachting charter tim pobrinut će se da vaše plovilo u Bali Yachting World charter management programu ima najbolji mogući omjer cijene i charter prihoda budući da je prosjek naše charter flote 21,5 tjedna po sezoni. Uz to, naš charter tim je na raspolaganju ukoliko želite unajmiti Bali katamaran i osobno doživjeti sve njegove kvalitete.   

Vaše plovilo u Bali Yachting World charter management programu ima najbolji mogući omjer cijene i charter prihoda budući da je prosjek naše charter flote 21,5 tjedna po sezoni. Uz to, naš charter tim je na raspolaganju ukoliko želite unajmiti Bali katamaran i osobno doživjeti sve njegove kvalitete.   

Sva nova plovila koja isporučimo poštena su u pogon i održavana po najvišim standardima od strane našeg iskusnog i educiranog Bali servisnog tima. Oni će vam pomoći pri održavanju vašeg katamarana i učiniti vlasništvo uistinu jednostavnim. Oni će se pobrinuti za održavanje vašeg katamarana, redovne servise i preglede, pripremanje plovila za zimu i rješavanje eventualnih reklamacija.

Igor Karmelić
Igor Karmelić
Prodajni savjetnik
Glavni ured Split
Engleski, njemački, slovenski
Ivan Grabovac
Ivan Grabovac
Prodajni savjetnik
Glavni ured Split
Engleski, njemački

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit