Bali Catamarans

Bali Catamarans

DESIGNED TO IMPRESS

Novosti

Posljednje Novosti

26.02.2024

Predstavljamo novi Bali 5.8

Ponosno predstavljamo naš najnoviji model katamarana Bali 5.8. Model predstavlja revolucionarni pomak u dizajnu i funkcionalnosti. Uz to odražava našu posvećenost inovacijama i postavlja nove standarde kod udobnosti i performansi.

Pročitaj više
Prikaži sve vijesti

BALI katamarani dizajnirani su kako bi zadovoljili potrebe nautičara koji traže plovidbu uz maksimalni životni prostor, udobnost i sigurnost.

Francusko brodogradilište Catana iskoristilo je svoje znanje i vještine za dizajn i proizvodnju cijele linije revolucionarnih katamarana. Pritom je korišten niz inovativnih ideja kakve do sada nisu viđene u tom sektoru.

BALI katamarani time donose užitak u boravku na otvorenom, panoramski pogled, izvrsnu prirodnu ventilaciju, veliki prednji kokpit s uklonjivim stolovima koji uz potpuno otvaranje prednjeg prozora ima izravnu komunikaciju sa salonom te velika sunčališta na pramcu i kabini.

Svojom prostranošću, optimalnom razinom autonomije i inovativnošću, BALI katamarani pružaju nove užitke i doživljaje nautičarima koji traže nešto novo i žele ostvariti svoje snove o vlastitom plovilu.

PREDNJI KOKPIT

Svi BALI katamarani opremljeni su jedinstvenim prednjim kokpitom s prostorom za sjedenje i uklonjivim stolovima te velikim prostorom za sunčanje umjesto uobičajene mreže. U izravnoj je komunikaciji sa salonom kroz veliki prednji prostor koji se u potpunosti otvara, što ga čini savršenim za opuštanje i druženje.

JEDINSTVENA AUTONOMIJA

Velikim spremnicima vode i goriva, iznimno velikim hladnjakom i zamrzivačem, velikim kapacitetom akumulatora, najsuvremenijom kuhinjom i malom težinom, BALI katamarani će vas odvesti dalje nego što ste ikad mogli zamisliti.

OBILJE ŽIVOTNOG PROSTORA

Birajte između brojnih životnih prostora koje BALI katamarani pružaju za opuštanje i provođenje vremena s vašom obitelji ili prijateljima. Veliki otvoreni prostor salona i kokpita,jedinstveni prednji kokpit i udoban prostor za opuštanje na fly bridgeu pružit će vam osjećaj doma na moru.

PANORAMSKI POGLED

BALI katamarani pružaju impresivnu količinu dnevnog svjetla u interijeru. Veliki prozori, koji se u potpunosti otvaraju, osiguravaju nenadmašivu količinu svježeg zraka i panoramski pogled na okruženje dok brojni prozori na trupu donose dodatnu ventilaciju.

ŠIROKA PALETA MODELA

BALI predstavlja široku paletu katamarana od praktičnog BALI Catspace do perjanice marke, luksuznog BALI 5.4, a tu je i vrhunski motorni katamaran BALI 4.3 MY i Bali Catspace MY. Svi bali katamarani okarakterizirani su inovativnim rješenjima, velikim unutarnjim i vanjskim prostorima bez pregrada, velikom autonomijom, kvalitetnom izradom, malom težinom i odličnim prednjim kokpitom sa sunčalištem.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit