Bali 4.2 slijedi revolucionarne korake svojih prethodnika. Glavna značajka dizajna Bali katamarana je otvoren, neprekinuti prostor koji omogućuje neometano kretanje kroz cijeli katamaran.

Inovacija je ključna!

Čvrsta prednja paluba i prednji kokpit revolucionarno su rješenje s kojim su Bali katamarani iskoristili svaki centimetar prostora na plovilu. Interijer i eksterijer postaju jedno, zahvaljujući velikoj staklenoj stijeni koje se u potpunosti podiže i koja neprimjetno spaja kokpit i salon. Bali 4.2 prvi je katamaran u klasi koji izravno povezuje salon s prednjim kokpitom, u kojem se cijela posada može udobno odmarati i sunčati! Još jedna novost je prostor za tuširanje koji je odvojen od ostatka kupaone kako bi pružio još veću praktičnost. Još više mjesta za sunčanje možete pronaći na izuzetno udobnom fly bridgeu, kao i na kormilarskom mjestu dizajniranom za samostalno jedrenje ili jedrenje s malom posadom. 

Prostrani salon zaštitni je znak Bali katamarana, a Bali 4.2 nije iznimka, s dovoljno prostora za sjedenje oko stola s integriranim barom. Dizajn ovog katamarana nudi razne mogućnosti rasporeda i širok izbor vrhunskih materijala, tako da je prilagodljiv do posljednjih detalja! U srcu filozofije Bali katamarana su udobnost i prostor, također vidljivi u prilagodljivim kabinama s vlastitom kupaonicom.

Bali 4.2 najnoviji je u obitelji uspješnih modela katamarana, koji uživanje u otvorenom prostoru podiže na novu razinu!

Tehnički podaci

Jedinstvene značajke
Ukupna duljina 12.85 m
Širina 7.08 m
Gaz 1.12 m
Težina 11.50 t
Max. težina 15.90 t
Main sail 50.00 m2
Samopreletni flok 35.00 m2
Standardni motor 2 X 30 KS
Motor 1 2 X 45 KS
Tank goriva 600 l
Spremnik za vodu 860 l
Hladnjak + zamrzivač 326 l
CE certifikat A - 10
Koncept O. PONCIN
Projektant Xavier FAŸ
Unutarnji dizajn Lasta design studio
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2
Bali 4.2

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit