Ponuditi ugodan prostor koji pruža privatnost i panoramski pogled na okruženje. Vođeni tom filozofijom BALI Catamarans osmislili su model BALI 4.0 i predstavili ga 2015. godine na nautičkom sajmu u Kanu. Prenoseći inovacije koje su viđene na modelu BALI 4.3 s velikim i u potpunosti otvorenim prostorima interijera, prednjim kokpitom sa sunčalištem, jedinstvenom autonomijom, preciznom gradnjom i konkurentnom cijenom, BALI 4.0 Lounge upotpunjuje liniju BALI katamarana koji su sada dostupni brojnim nautičarima. Uz to BALI katamarani pružaju sigurnost i performanse kakve očekujete od Catana katamarana.

Inovacija :Otvoreni prostor i panoramski pogled na more

Za BALI 4.0 Lounge karakteristična je kombinacija salona i kokpita koji su u istoj ravnini i bez pregrada, a spajaju se pomoću električno podizne stražnje staklene stijene s vratima. Time se u tren oka salon pretvara u terasu s pogledom na more…  

Opuštanje :Jedrenje i zabava u Lounge modu

Prednji kokpit s prostorom za sjedenje i stolovima te velikim prostorom za sunčanje umjesto uobičajene mreže.  
Dodatni prostor za opuštanje sa sunčalištem na krovu. 

Udobnost: Kad interijer postane eksterijer

Kao i kod većih modela, BALI 4.0 u unutrašnjosti ima iznimnu količini dnevnog svjetla. Veliki prozori koji se otvaraju pružaju nenadmašnu količinu svježeg zraka u salonu kao i panoramski pogled. I brojni prozoru na trupu pružaju obilje prirodne ventilacije.

Njegova tehnička oprema zadovoljit će i zahtjevnije jedriličare, a i najzahtjevnije kuhare. U prednjem dijelu salona nalazi se suvremena i u potpunosti opremljena kuhinja koja omogućava kuhanje uz pogled na more.

Praktičnost : Jedinstvena autonomija za katamaran od 40 stopa

Sa spremnicima vode od 800 litara i goriva od 400 litara, iznimno velikim hladnjakom i zamrzivačem, velikim akumulatorima, najsuvremenijom kuhinjom i malom težinom od 8,6 t, BALI 4.0 će vas povesti dalje nego što ste ikad mogli zamisliti.

Tehnički podaci

Jedinstvene značajke
Godina izgradnje 2018
Kabine 4
Heads 4
Snaga motora 2 x 40.0 KS
Ukupna duljina 11.93 m
Duljina vodne linije 11.88 m
Širina 6.72 m
Gaz 1.12 m
Težina 8.60 t
Max. težina 11.20 t
Površina jedara u vjetar 105.40 m2
Main sail 48.00 m2
Samopreletni flok 33.00 m2
Tank goriva 400 l
Spremnik za vodu 800 l
CE certifikat A - 10 persons
Koncept Olivier PONCIN
Projektant Xavier FAŸ
Unutarnji dizajn Hervé COUEDEL
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge
Bali 4.0 lounge

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit