Birajte iz cijelog asortimana Bali katamarana i otkrijte zadivljujuću dalmatinsku obalu.

Naša charter flota Bali Katamarana

Bali katamarani izvrstan su izbor za one koji žele svoj odmor provesti s komforom i puno prostora za druženje i sunčanje na katamaranu koji je jednostavan za rukovanje. Upravo zbog toga ćete ove katamarane pronaći u našoj charter floti. Odaberite između Bali CatspaceBali 4.2Bali 4.4, Bali 4.6, te luksuznih Bali 4.8 i Bali 5.4 kao i brojnih prethodnih Bali modela. Iznajmite katamaran iz največe flote Bali Katamarana na Jadranu koja se nalazi u našim bazama u Kaštelima, Segetu Donjem, Biogradu i Dubrovniku i provedite nezaboravan odmor sa svojom obitelji ili prijateljima. Svi Bali katamarani u našoj floti održavaju se prema najvišim standardima i posebno su opremljeni da udovolje potrebama čarter gostiju.

Posjetite našu Croatia Yachting korporativnu web stranicu i pronađite savršeni Bali katamaran za vaš odmor.

Jedrenje u Hrvatskoj

Sa svojom nevjerojatnom obalom i 1185 otoka i otočića, Hrvatska nudi fascinantna mjesta za otkrivanje. Ima jednu od najfascinantnijih obala na svijetu, gdje su mediteranska civilizacija, povijest i kultura ostavili tragove koji se i danas mogu vidjeti autentični kao što su nekad bili.

Fascinantna priroda, dugi lanac krševitih otoka hrvatske planinske obale, obilje sidrišta i stabilna klima čine Hrvatsku utočištem za krstarenje s savršenim uvjetima za plovidbu. Za sve one željne privatnosti ili one koji vole netaknutu prirodu, Hrvatska nudi mediteransku divlju ljepotu, tople boje s prekrasnim svjetlom, izdašnu i mirisnu vegetaciju. Na njezinoj se obali izmjenjuju litice i špilje, stjenovite uvale, fine šljunčane plaže i veličanstvene uvale. Putovanje u Hrvatsku je brzo i jednostavno, u roku od 2 sata avionom možete stići iz gotovo bilo kojeg kutka Europe.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit