Bali Koncept

Prostor za opuštanje i sunčanje Bali Katamarani
Prostor za opuštanje i sunčanje

 

PREDNJI KOKPIT

Prostor za opuštanje i sunčanje

Svi BALI katamarani opremljeni su jedinstvenim prednjim kokpitom s prostorom za sjedenje i uklonjivim stolovima te velikim prostorom za sunčanje umjesto uobičajene mreže. U izravnoj je komunikaciji sa salonom kroz veliki prednji prostor koji se u potpunosti otvara, što ga čini savršenim za opuštanje i druženje.

Krstarite bez ograničenja Bali katamarani
Krstarite bez ograničenja

 

 

 

JEDINSTVENA AUTONOMIJA

Krstarite bez ograničenja

Velikim spremnicima vode i goriva, iznimno velikim hladnjakom i zamrzivačem, velikim kapacitetom akumulatora, najsuvremenijom kuhinjom i malom težinom, BALI katamarani će vas odvesti dalje nego što ste ikad mogli zamisliti.

Osjećajte se kao kod kuće na Bali katamaranima
Osjećajte se kao kod kuće

 

 

 

 

OBILJE ŽIVOTNOG PROSTORA

Osjećajte se kao kod kuće

Birajte između brojnih životnih prostora koje BALI katamarani pružaju za opuštanje i provođenje vremena s vašom obitelji ili prijateljima. Veliki otvoreni prostor salona i kokpita,jedinstveni prednji kokpit i udoban prostor za opuštanje na fly bridgeu pružit će vam osjećaj doma na moru.

Nenadmašiva količina svjetla i svježeg zraka Bali katamarani
Nenadmašiva količina svjetla i svježeg zraka

 

 

 

 

PANORAMSKI POGLED

Nenadmašiva količina svjetla i svježeg zraka

BALI Catamarans offer an impressive amount of daylight in their interior. The big opening windows provide an unbeatable amount of fresh air and a panoramic view of the surroundings, while the hull windows bring additional ventilation.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit