Od 18. do 21. travnja u marini Baotić u Segetu Donjem održat će se prvo izdanje Dalmatia Boat Show-a. Na nekoliko dana ovaj sajam bit će događaj na kojem će se predstaviti inovacije i najnoviji trendovi u nautici te će privući sve pomorske entuzijaste i poznavaoce i ljubitelje brodova.

S obzirom da se vrijeme održavanja sajama poklapa s početkom charter sezone, ovo je odlična prilika za sve koji razmišljaju o kupnji broda. Vjerujemo da će vam Dalmatia Boat Show poslužiti kao odlična inspiracija i da ćete pronaći plovilo po svojoj mjeri.

Sajam će okupiti brojne domaće i inozemne izlagače koji će imati priliku predstaviti svoje najnovije brodove. Posjetitelje očekuje više od 200 izloženih plovila i preko 100 izlagača, što ga čini jednim od najznačajnijih događaja nautičke industrije u regiji. Uz to, pripremljen je i uzbudljiv program zabave. Također, gastronomska ponuda obilovat će lokalnim delicijama nudeći posjetiteljima priliku da okuse raznolikost okusa koje Dalmacija nudi.

Iznimno smo uzbuđeni i ponosni što ćemo imati priliku izlagati na sajmu naše Bali katamarane. Dalmatia Boat Show pruža nam sjajnu priliku da predstavimo naše najnovije modele i inovacije široj publici ljubitelja plovidbe. Posjetiteljima će biti pružena jedinstvena prilika da istraže naše katamarane uživo, dožive njihovu udobnost i elegantan dizajn te se informiraju o svim mogućnostima koje nude.

Naši prodajni predstavnici bit će s vama tijekom cijelog trajanja sajma, spremni odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam sve potrebne informacije o našim Bali katamaranima. Već danas možete zakazati sastanak s našim timom kako biste dobili personaliziranu prezentaciju i saznali više o mogućnostima koje katamarani pružaju. Iskoristite ovu priliku za detaljan pregled naše ponude i razgovor s našim stručnjacima kako biste pronašli savršeno plovilo koje odgovara vašim potrebama i željama.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit