S velikim uzbuđenjem vam donosimo vijest o prvom Dalmatia Boat Show-u, koji će se održati od 18. do 21. travnja u Marini Baotić u Segetu Donjem! Ovaj događaj označava važan trenutak za ovaj dio Hrvatske i Jadrana, okupljajući nautičare iz cijelog svijeta. S preko 200 brodova i više od 100 izlagača, očekuje se pravi nautički spektakl.

  • Jedan od najiščekivanijih modela koji će biti izloženi na ovom događaju je Bali Catsmart, koji će imati svoju hrvatsku premijeru. Revolucija otvorenog prostora itekako je nastavljena s ovim modelom
  • Osim toga, bit će izložen i Bali 4.2, obećavajući iznimno iskustvo jedrenja s efikasnom upotrebom prostora i konceptom otvorenog prostora

  • Tu je i Bali 4.6, donoseći prepoznatljivu Bali efikasnost u korištenju prostora i obilje otvorenog prostora

Jedva čekamo biti dio Dalmatia Boat Show-a! Naši prodajni savjetnici već se pripremaju za ovaj događaj i bit će tamo kako bi vam pružili sve informacije i podršku koju trebate. Budite slobodni zakazati sastanak s njima tijekom sajma kako biste bili među prvima koji će doživjeti šarm Bali modela.

Vidimo se na Dalmatia Boat Show-u!

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit