Ponosno predstavljamo naš najnoviji model katamarana Bali 5.8. Model predstavlja revolucionarni pomak u dizajnu i funkcionalnosti. Uz to odražava našu posvećenost inovacijama i postavlja nove standarde kod udobnosti i performansi.

Bali 5.8 ističe se prostranim otvorenim prostorom obasjanim obiljem prirodne svjetlosti. Njegova paluba omogućuje nesmetano manevriranje, a dodatni prostor za odmor pruža jedinstveno iskustvo plovidbe. Odstupajući od tradicionalnog rasporeda, Bali 5.8 postavlja novi standard praktičnosti. Svim krevetima omogućen je pristup s tri strane, pružajući neusporedivu udobnost i pristupačnost koja se do sada nije viđala u našim prethodnim modelima, poput Bali 5.4. 

Opremljen nizom impresivnih značajki, uključujući hidrauličnu platformu za olakšan ulazak u more i prostor za dinghy, redizajniranu kormilarsku stanicu, vanjski sudoper na palubi te solarne panele, Bali 5.8 jamči iznimnu sigurnost.

Ako želite investirati u jedan od najnovijih luksuznih katamarana na Jadranu, sada je pravo vrijeme da ideje pretvorite u stvarnost. Kontaktirajte nas kako biste saznali više informacija o cijenama, posebnim ponudama, charter managementu i trenutnoj dostupnosti najnovijeg modela. Naš stručni tim je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja te s vama podijeliti naše dugogodišnje iskustvo.

Investirajte u nezaboravna iskustva i otvorite vrata beskrajnim mogućnostima naših prekrasnih katamarana!

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit