S ponosom objavljujemo da smo nedavno primili nagradu Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku, koju svake godine dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora, za najbolju charter tvrtku u 2017. godini. Prestižni događaj „Dani hrvatskog turizma“ ove se godine održao na prelijepom Malom Lošinju , a tijekom svečanog otvorenja 25. listopada dodijeljene su nagrade najboljim tvrtkama, destinacijama i pojedincima u Hrvatskim turizmu. Činjenica da je Croatia Yachting među njima nije puka slučajnost.

Naša strast za pružanjem najboljeg iskustva u odmoru na plovilima svojim charter klijentima i naše konstantne investicije u osoblje, urede i radne prostorije te u svoju charter flotu prepoznate su od strane Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice. Ove godine smo osvojili prvo mjesto nakon što smo u prethodnoj godini bili uvršteni među prve tri charter tvrtke u Hrvatskoj.

Sve to ne bi bilo moguće bez zajedničkih napora svih zaposlenika i partnera pa ovom prilikom izražavamo svoju zahvalnost njima i svim klijentima.

Ponosimo se ovim dostignućem i nastojat ćemo biti najbolji u nadolazećim turističkim sezonama.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit