Kao ovlašteni prodavatelj za Bali katamarane izlažemo tri Bali modela i pripremamo hrvatsku premijeru modela Bali 4.1 za ovogodišnji Croatia Boat Show u Splitu.

Izložit ćemo Bali 4.1, Bali 4.3 i Bali 4.5.

Kao jedan od najvećih izlagača na Croatia Boat Show-u sa ukupno 10 izloženih plovila 5 različitih marki zasigurno ćemo privući veliku pozornost i sa modelom Bali 4.1 koji nastavlja sa svim inovacijama koje je predstavio model Bali 4.0 te ih čini još boljima novim rasporedom stražnjeg kokpita.

cbs-2017.jpg__1200x900_q95_subsampling-2.jpg

Bali 4.1 oduševit će vas svojim otvorenim konceptom salona i velikim vanjskim prostorima za sunčanje i druženje. Tu je i jedinstveni prednji kokpit i sunčalište na fiksnoj prednjoj palubi koji su tipični za sve Bali katamarane.

Posjetite Croatia Yachting na Croatia Boat Show-u od 11.od 15.4. gdje ćete uz širok spektar izloženih plovila dobiti i sve informacije o charter management programu..

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit