Bali katamarani izvrstan su odabir za one koji tijekom svojeg godišnjeg odmora na plovilu traže udobnost, obilje prostora za druženje i sunčanje te jednostavnost upravljanja. Upravo iz tog razloga Bali katamarane možete pronaći u našoj charter floti. Birajte između modela Bali 4.0, Bali Catspace, Bali 4.1, Bali 4.3, Bali 4.5 i luksuznih Bali 4.8 i Bali 5.4 u našim bazama u Kaštelima, Biogradu i Dubrovniku i provedite nezaboravan godišnji odmor s vašom obitelji ili prijateljima. Sva plovila u našoj floti održavana su po najvišim standardima te su  posebno opremljena i savršeno prilagođena potrebama koje charter gosti imaju na godišnjem odmoru.

Jedrenje u Hrvatskoj

Svojom predivnom obalom i 1185 otoka o otočića Hrvatska pruža očaravajuća mjesta za istraživanje. Riječ je o jednoj od najfascinantnijih obala na svijetu, gdje su sredozemne civilizacije, povijest i kultura ostavili trag koji se i danas može vidjeti u svom autentičnom izdanju.

Predivna priroda, dugi lanac stjenovitih otoka uz hrvatsku brdovitu obalu, mnoštvo sidrišta i stabilna klima čine Hrvatsku rajem za krstarenja sa savršenim uvjetima za jedrenje. Za sve one koji traže privatnost ili one koji vole netaknutu prirodu Hrvatska nudi divlju sredozemnu ljepotu, tople boje obasjane suncem te bujnu i mirisnu vegetaciju. Duž obale se izmjenjuju litice, špilje, stjenovite uvale i šljunčane plaže. Doputovati u Hrvatsku je jednostavno i brzo. Uz let od 2 sata moguće je stići u Hrvatsku iz gotovo bilo kojeg dijela Europe.

Otkrijte Hrvatsku s Bali katamaranom: Iznajmite Bali Catamaran

Prolistajte naš magazin kako biste doznali više o našem charteru: