Zašto odabrati nas

Croatia Yachting jedna je od vodećih nautičkih tvrtki u Hrvatskoj te uz bogato iskustvo objedinjuje mnoštvo nautičkih usluga kao što su: prodaja polovila, održavanje i servis plovila, charter management i charter usluge. Ovlašteni smo prodavatelj za marke Bali, Hanse, Dehler, Fjord i Stingher s dugogodišnjim iskustvom te pružamo najpovoljnije uvjete kupnje, visoke standarde održavanja koji će omogućiti zadržavanje vrijednosti vašeg plovila i kvalitetnu post prodajnu uslugu s brzim rješavanjem reklamacija.

Okosnica našeg poslovanja su naši zaposlenici i njihovo znanje koji su ključni za pružanje kvalitetne usluge.

Kao jedna od najvećih hrvatskih charter tvrtki s bazama u Marini Kaštela, ACI marini Dubrovnik i Marini Kornati u Biogradu na Moru ostvarujemo izvrsne booking rezultate s flotom od preko 100 plovila. To je svakako važna informacija ukoliko planirate plovilo kupiti putem našeg Bali Yachting World charter management programa te prihodima iz chartera financirati kupnju plovila, njegovo održavanje, osiguranje i ostale troškove.  

Bilo da kupujete plovilo ili ga uzimate u charter, uvjereni smo da će naš tim ispuniti vaša očekivanja.

Naš tim

Naš iskusni Bali prodajni tim pomoći će vam pri odabiru katamarana koji najbolje odgovara vašem stilu života i potrebama. Savjetovat će vam pri odabiru načina financiranja i dogovoriti povoljne uvjete kod partnerskih leasing tvrtki. Uz to će vam pružiti sve potrebne informacije o Bali Yachting World charter management programu ukoliko odlučite prihodima iz chartera financirati vlasništvo plovila i ostvarivati dodatne prihode.

Naš sposobni Croatia Yachting charter tim pobrinut će se da vaše plovilo u Bali Yachting World charter management programu ima najbolji mogući omjer cijene i charter prihoda budući da je prosjek naše charter flote 21,5 tjedna po sezoni. Uz to, naš charter tim je na raspolaganju ukoliko želite unajmiti Bali katamaran i osobno doživjeti sve njegove kvalitete.   

Sva nova plovila koja isporučimo poštena su u pogon i održavana po najvišim standardima od strane našeg iskusnog i educiranog Bali servisnog tima. Oni će vam pomoći pri održavanju vašeg katamarana i učiniti vlasništvo uistinu jednostavnim. Oni će se pobrinuti za održavanje vašeg katamarana, redovne servise i preglede, pripremanje plovila za zimu i rješavanje eventualnih reklamacija.