Bali Catamarans

Designed to impress

Novosti

Najnovije vijesti

pogledaj sve objave

BALI katamarani dizajnirani su kako bi zadovoljili potrebe nautičara koji traže plovidbu uz maksimalni životni prostor, udobnost i sigurnost.

više o Bali Katamaranima

PREDNJI KOKPIT

Svi BALI katamarani opremljeni su jedinstvenim prednjim kokpitom s prostorom za sjedenje i uklonjivim stolovima te velikim prostorom za sunčanje umjesto uobičajene mreže. U izravnoj je komunikaciji sa salonom kroz veliki prednji prostor koji se u potpunosti otvara, što ga čini savršenim za opuštanje i druženje.

JEDINSTVENA AUTONOMIJA

Velikim spremnicima vode i goriva, iznimno velikim hladnjakom i zamrzivačem, velikim kapacitetom akumulatora, najsuvremenijom kuhinjom i malom težinom, BALI katamarani će vas odvesti dalje nego što ste ikad mogli zamisliti.

OBILJE ŽIVOTNOG PROSTORA

Birajte između brojnih životnih prostora koje BALI katamarani pružaju za opuštanje i provođenje vremena s vašom obitelji ili prijateljima. Veliki otvoreni prostor salona i kokpita,jedinstveni prednji kokpit i udoban prostor za opuštanje na fly bridgeu pružit će vam osjećaj doma na moru.

PANORAMSKI POGLED

BALI katamarani pružaju impresivnu količinu dnevnog svjetla u interijeru. Veliki prozori, koji se u potpunosti otvaraju, osiguravaju nenadmašivu količinu svježeg zraka i panoramski pogled na okruženje dok brojni prozori na trupu donose dodatnu ventilaciju.

Modeli

Široka paleta modela

BALI predstavlja široku paletu katamarana od praktičnog BALI Catspace do perjanice marke, luksuznog BALI 5.4, a tu je i vrhunski motorni katamaran BALI 4.3 MY i Bali Catspace MY. Svi bali katamarani okarakterizirani su inovativnim rješenjima, velikim unutarnjim i vanjskim prostorima bez pregrada, velikom autonomijom, kvalitetnom izradom, malom težinom i odličnim prednjim kokpitom sa sunčalištem.

Modeli

Saznaj važne informacije na vrijeme

Thank you!

Your are now subscribed to our newsletter!

Croatia Yachting d.o.o.